Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:15 την Καρδίτσα, με στόχο να συνεχίσει τις νίκες μετά απ’ αυτήν επί του Απόλλωνα Πάτρας και της Τουρκ Τέλεκομ.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ακολούθησε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Εκτός παραμένει ο τραυματίας (διάστρεμμα) Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ενώ ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα αναμένεται να κάνει ο Κρις Μπάνκστον.
- Τσαρούχα-Μαρινάκης-Τσώνος είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, πάντως, “ανοίγει” στη Ρόδο, με τον Κολοσσό να υποδέχεται στις 17:15 τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, που τους έδωσε ψυχολογία και απέναντι στους νησιώτες θέλουν να κάνουν το 3Χ3 στην Ελλάδα.
Ο Λουκ Σίκμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στον αχίλλειο του αριστερού ποδιού και τέθηκε και πάλι εκτός για την αναμέτρηση στην Ρόδο. Επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν ούτε τον Σακίλ ΜακΚίσικ στη διάθεσή τους, καθώς ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο και έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να έχει πάρει την θέση του. Εκτός, επίσης, είναι και ο Παναγιώτης Τσάμης.
- Καρπάνος-Σκαλτσής-Λουλουδιάδης είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης στη Ρόδο.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Σάββατο 21 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ – Περιστέρι 69-64
ΑΕΚ – Απόλλων Πατρών 100-70
Κυριακή 22 Οκτωβρίου
17:15 Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός
20:15 Άρης – Καρδίτσα
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου
17:15 Προμηθέας – Μαρούσι
20:15 Παναθηναϊκός – Λαύριο
Η βαθμολογία
- Tags: Basket League, Άρης Μπάσκετ