Ιωνικός για Περράκη: «Αυτό που έχει κάνει δεν το βλέπεις ποτέ στα γήπεδα» (vid)

Συντάκτης: Share:

Ο Ιωνικός φωνάζει για τη διαιτησία του Περράκη και συγκεκριμένα για ένα πέναλτι που δεν δίνει στην ομάδα της Νίκαιας καθώς έχει σηκώσει το χέρι του αδικαιολόγητα δίνοντας οφσάιντ, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η ανακοίνωση και το βίντεο:

Για ακόμη μια φορά, γίναμε θεατές στο ίδιο έργο.

Για άλλη μια αγωνιστική φέτος είδαμε την ομάδα μας να αδικείται ξεκάθαρα και να μην παίρνει αυτό που της αξίζει στο γήπεδο. Με τους διαιτητές να είναι οι πρωταγωνιστές, παίζοντας με τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Περράκης, πρωτοτύπησε. Διότι αυτό που έχει κάνει, δεν το βλέπεις στα γήπεδα ΠΟΤΕ!

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται στην επίθεση, η μπάλα φτάνει στον Σάκιτς έξω από την περιοχή και ο διαιτητής Περράκης σηκώνει άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς υπόδειξη του βοηθού του το χέρι για οφσάιντ. Καταλαβαίνοντας προφανώς τι έχει κάνει, κατεβάζει αμήχανα το χέρι και αφήνει για δευτερόλεπτα το ματς να συνεχιστεί. Μέχρι που ο Μάντζης ανατρέπεται καθαρά από τον αντίπαλο αμυντικό και τότε σταματάει το παιχνίδι, δείχνοντας οφσάιντ. Κοιτάζοντας ξανά και ξανά τη φάση, προφανώς άπαντες βλέπουν πως όχι απλά δεν υπάρχει οφσάιντ, αλλά πεντακάθαρο πέναλτι. Με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι και το VAR να μην παρεμβαίνει για να διορθώσει το λάθος του.

Μπορείτε να δείτε τη φάση εδώ και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας: