Μαντσίνι: “Μένω στον Άρη και θα τα δώσω όλα – Φέτος είναι η χρονιά μας”! (vid)

Συντάκτης: Share:

Για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Βόλο και την παραμονή του στον Άρη αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προς το παρόν θα μείνω στον Άρη και θα τα δώσω όλα, για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου με την ομάδα. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, έχω μόνο να μπορέσω να βελτιωθώ και να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ, για να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει ακόμα ψηλότερα και να φέρω και τον εαυτό μου σε καλύτερη θέση. Σίγουρα χρόνο με τον χρόνο νιώθω καλύτερα, έχω προσαρμοστεί τόσο στο σωματείο όσο και στον κόσμο του Άρη και υπάρχει αλληλοσεβασμός. Σέβομαι το κλαμπ και τους οπαδούς και αυτό λειτουργεί αντιστρόφως. Προσπαθώ να δίνω το 100% μου σε κάθε παιχνίδι και από εκεί πηγάζει η αγάπη και ο σεβασμός που μου δείχνουν. Αυτό θα το κάνω για όσο καιρό φοράω την φανέλα της ομάδας».

 

Για το αν νιώθει πως ήρθε ο καιρός για κάποιον τίτλο στον Άρη: «Ναι, γιατί εδώ και πολλά χρόνια ήμασταν πολύ κοντά. Αυτή την χρονιά βλέπω πως ίσως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε έναν τίτλο. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε γι’ αυτό. Οπωσδήποτε αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής, να αποκτήσει δηλαδή πολλούς τίτλους».