Ο ΠΑΟΚ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών που Εξαφανίστηκαν (pic)

Συντάκτης: Share:
Ο ΠΑΟΚ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών που Εξαφανίστηκαν (pic)

Το κοινωνικό της πρόσωπο για ακόμη μια φορά δείχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών που Εξαφανίστηκαν.

 

«Σήμερα, 25 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, γινόμαστε μία ομάδα κι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε κάθε Παιδί να βρει τον δρόμο για το σπίτι του.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για ένα Παιδί που αγνοείται καλέστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» @hamogelo.org στο 116000.

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία Football Cares μαζί με 134 ομάδες από 20 χώρες για τα περισσότερα από 1.000.000 Παιδιά που αυτή τη στιγμή αγνοούνται σε όλο τον κόσμο», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

PAOKAction – Football Cares

Σήμερα, 25 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, γινόμαστε μία ομάδα κι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε κάθε Παιδί να βρει τον δρόμο για το σπίτι του. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για ένα Παιδί που αγνοείται καλέστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» @hamogelo.org στο 116000.Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία #FootballCares μαζί με 134 ομάδες από 20 χώρες για τα περισσότερα από 1.000.000 Παιδιά που αυτή τη στιγμή αγνοούνται σε όλο τον κόσμο. #NoChildStandsAlone #PAOKaction #InternationalMissingChildrensDay #xamogelotoupaidiou

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Montag, 25. Mai 2020

 

Scroll Up