Το παράπονο του Βασίλη Καρρά για δημάρχους Θεσσαλονίκης (vid)

Συντάκτης: Share:

Απαντήσεις ακόμα περιμένει από δημάρχους της Θεσσαλονίκης για τον χώρο που αναζητεί, ώστε να δημιουργήσει το «Σπίτι του Καλλιτέχνη», ο Βασίλης Καρράς.

Στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του με τίτλο «Από την αποθέωση της Ανατολής» μίλησε για το όραμά του αλλά και για το παράπονο που έχει από πρόσωπα της αυτοδιοίκησης.

 

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Καρράς, είπε πως το βιβλίο που κυκλοφόρησε είναι «το σκαλοπάτι, το δεκανίκι για το «Σπίτι του Καλλιτέχνη». Όπως ανέφερε, δεν γράφτηκε «για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Το βιβλίο προέκυψε ενδιάμεσα για να βρούμε ένα σκαλοπάτι για να γίνει το «Σπίτι του Καλλιτέχνη», να «τσιγκλήσει» μερικά μυαλά».

 

Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει ανακοινώσει πως θέλει να δημιουργήσει μια δομή στη Θεσσαλονίκη για όλους τους τραγουδιστές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ανάμεσα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, ζήτησαν από δημάρχους της πόλης να τους βοηθήσουν με την εύρεση χώρου για την δομή. «Χτυπήσαμε πόρτες προς το Πανόραμα, προς Παύλου Μελά, προς το κέντρο. Έχουν περάσει 3-4 χρόνια και ακόμα περιμένουμε απαντήσεις. Είναι αυτά τα δεδομένα του ελληνικού γραφειοκρατικού συστήματος, δηλαδή «εντάξει, θα το δούμε το θέμα». Και ξανά βγαίνουν οι ίδιοι δήμαρχοι και περιμένουμε από τους ίδιους απαντήσεις» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς. Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής πρόσφατα σε συνέντευξη του, το θέμα συζήτησε και με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα μετά την εκλογή του και αναμένει απαντήσεις.

 

 

Πηγή: www.makthes.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up