Η Μάντσεστερ Σίτι τα… ζύγισε, θεώρησε τεράστιο το κόστος και παράτησε την υπόθεση του Φλόριαν Βιρτς. Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ συνεχίζουν το μπρα ντε φερ για τον θαυματουργό Γερμανό μεσοεπιθετικό.
Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα εν όψει καλοκαιριού, όμως πια έχει έναν λιγότερο μνηστήρα. Ο λόγος για τον Φλόριαν Βιρτς που… ψάχνεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι Citizens, σύμφωνα με το BBC, αποσύρθηκαν από την κούρσα για την υπογραφή του, καθώς έκριναν πως το συνολικό κόστος της (ποσό αγοράς, προμήθειες ατζέντηδων και μισθός) θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια ευρώ και δεν ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν σε αυτά τα ύψη.
- Tags: Φλόριαν Βιρτς