Βλάχος: «Είναι ο πρώτος μας μεγάλος τελικός, δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη»

Συντάκτης: Share:

Αποφασισμένη για το χρυσό είναι η η Εθνική πόλο ανδρών, μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε πως κανείς δεν θα αφήσει αυτή την μεγάλη ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αρχικά αναφέρθηκε στις φωτιές που καίνε την Ελλάδα: «Είμαστε μακριά, αλλά παρακολουθούμε. Ζούμε το όνειρό μας, το κάνουμε πραγματικότητα. Ταυτόχρονα πολλά όνειρα συμπολιτών μας έχουν χαθεί. Ελπίζουμε να δώσουμε λίγη χαρά. Δεν συγκρίνονται τα συναισθήματα, η ζωή είναι σκληρή. Σε εμάς αυτές τις μέρες φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας. Με τη φωτιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανένας. Επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι και να ζήσουμε αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Το να βρεθούμε σε ένα τελικό Ολυμπιακών Αγώνων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι το αγαπημένο μου ένας τελικός μεγάλης διοργάνωσης, τώρα ζω τον μεγαλύτερο, έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν τελειώσαμε, θέλουμε το χρυσό. Θέλουμε να σηκώσουμε τη σημαία ψηλά και να ακουστεί ο ύμνος».

Για το ματς με την Ουγγαρία, είπε: «Στον αθλητισμό υπάρχει προσπάθεια και αξία. Τα παιδιά άξιζαν να κρεμάσουν το μετάλλιο στο στήθος τους και να παίξουμε ένα μεγάλο τελικό, να τον ευχαριστηθούμε και να προσπαθήσουμε για το τέλειο. Κερδίσαμε την Ουγγαρία, μια υπερδύναμη, δεύτερη φορά σε ένα τουρνουά, με αυτοθυσία, ψυχή, καρδιά, μεγάλες άμυνες και μεγάλα γκολ. Το παιχνίδι σήμερα ήταν τελικός για εμάς».

Όσο για τον στόχο του χρυσού: «Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Υπάρχουν πανηγυρισμοί, αλλά θα βρούμε τον τρόπο να ηρεμήσουμε. Είναι ο πρώτος μας μεγάλος τελικός, δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη αυτή η στιγμή».