«Δεν βλέπω πως θα σταματήσει η νέα Τούμπα»!

Συντάκτης: Share:

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο γνωστός νομικός σημείωσε μεταξύ άλλων πως δεν βλέπει τι μπορεί να σταματήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στους «ασπρόμαυρους».

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν έχεις έναν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όπως είναι ο κ. Ιβάν Σαββίδης, που με τις ενέργειες του δείχνει εμπράκτως τη βούληση του αλλά και κυρίως με τις μέχρι τώρα κινήσεις του έχουμε δει όλοι ότι βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για επενδύσεις, δεν βλέπω τι μπορεί να σταματήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ένα τόσο μεγάλο έργο είναι σημαντικό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλη την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Χιλιάδες θέσεις εργασίας πριν, αλλά και μετά, έργα υποδομής, ζεστό χρήμα στην αγορά, ανάπτυξη.

Είμαι σίγουρος πως η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα συμβάλλουν τα μέγιστα-όπως βεβαίως κάνουν και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις- για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια».