Δεν παίζεις με την τύχη σου γιατί δεν έχεις

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του. Και σίγουρα «πονάει» όταν δεν κερδίζεις ένα ματς, δεχόμενος γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Σε ένα παιχνίδι που είχες τον έλεγχό του, δεν απειλήθηκες ιδιαίτερα και από ένα σημείο και μετά ίσως και να έκανες διαχείριση. Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία χθες στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών για τον Άρη. Ο Πανσερραϊκός τον πλήρωσε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα όπως στο ματς του πρώτου γύρου. Τότε ήταν οι Κιτρινόμαυροι που σκόραραν στις καθυστερήσεις και πήραν το ματς. Χθες, οι Σερραίοι χτύπησαν στα χασομέρια.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα γκέλα για τον Άρη. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον χθεσινό αντίπαλό της, το ματς έπρεπε να το πάρει, αλλά δεν το έκανε.

Τι δεν πήγε καλά; Σίγουρα η μη αντίδραση των Κιτρινόμαυρων στο χρονικό σημείο που άρχισαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι. Κι ακόμη περισσότερο; Οι αφελείς αντιδράσεις παικτών, σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία και στιγμές, που τελικά έφεραν ένα, πάντα όταν μπαίνει στις καθυστερήσεις, σκληρό γκολ.

Εκείνο που φάνηκε περίτρανα και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πως η ομάδα χρειάζεται χαφ. Και ακόμη περισσότερο κι άλλους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Διότι δεν μπορεί ο Σαμόρα να μην διώχνει την μπάλα και κάνει ντρίμπλες, αλλά και ο Μοντόγια να χάνει την κεφαλιά από τον Άλεκσιτς.

Η επόμενη μέρα; Προφανώς και δεν έγινε και κάτι, απλά χάθηκε μια ευκαιρία εδραίωσης στην πεντάδα. Το πρωτάθλημα έχει μέλλον και παιχνίδια ακόμη, ενώ φυσικά υπάρχει μπροστά το Κύπελλο, ξεκάθαρα ο μεγάλος στόχος του Άρη εδώ καιρό.

Επίσης, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για όσα δεν πήγαν καλά χθες κι ας μας επιτρέψει ο προπονητής του Άρη, υπήρξαν πράγματα, όπως αυτή η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ομάδας, που προφανώς δεν ήταν δική του επιλογή ή οδηγία.