Διαπληκτισμοί Αγγελούδη-Ταχιάου στο δημοτικό συμβούλιο(Vid)

Συντάκτης: Share:

Στέλιος Αγγελούδης και Νίκος Ταχιάος είχαν έντονο διαπληκτισμό όταν ο δεύτερος κατέβηκε από το βήμα. Μάλιστα εκείνη την ώρα ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που σταμάτησε την τοποθέτηση του για να τους ζητήσει να ηρεμήσουν.

Ο Νίκος Ταχιαος μίλησε για καβγάδες που θα είχε και με τον πρώην δήμαρχο και έχει και με τον νυν δείχνοντας ότι κάνει χιούμορ και αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο διαπληκτισμός των δύο ανδρών ήταν εμφανής από τα δημοσιογραφικά θεωρεία με το επιτελείο του δημάρχου να μην θέλει να αποκαλύψει τον σχετικό διάλογο.

Ανεβαίνοντας όμως στο βήμα λίγα λεπτά μετά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταφέρθηκε χωρίς να τον κατονομάζει κατά του Νίκου Ταχιάου.

«Προσωπικά ζητώ συγγνώμη σε όλους εκείνους που προσέβαλαν. Το μόνο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι ότι ακόμα και οι διαφωνίες θα πρέπει να έχουν τον πολιτισμό και την αισθητική που έχουν ανάγκη. Και εγώ ήρθα σε δύσκολη θέση όπως εσείς και δε συμφωνώ με αυτή τη θέση και το περιεχόμενο», σημείωσε ο Στέλιος Αγγελούδης δείχνοντας τον κ. Ταχιαο που είχε όμως αποχωρήσει από την αίθουσα.