Διοικητικό “moratorium” για Ρόκα…

Συντάκτης: Share:

Βεβαίως και δεν αποδέχθηκε… ξαφνικά τον Μανουέλ Ρόκα ο Ηλίας Θεοδωρίδης. Βεβαίως και δεν ήταν αποκύημα φαντασίας των…  δημοσιογράφων το «βέτο», που έθετε μέχρι πρότινος ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, επιθυμώντας ξεκάθαρα τη λύση συνεργασίας με τον Ισπανό.

Οι ίδιες οι εξελίξεις, ωστόσο, οδήγησαν σε ένα αναγκαστικό “moratorium” στο όλο θέμα, καθώς είναι σαφές ότι η μόνη γόνιμη, θετική και απολύτως αποδεκτή αλλαγή στη θέση του προπονητή, από πλευράς περιβάλλοντος της ομάδας, θα ήταν εκείνη της αντικατάστασης του νυν κόουτς με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Όμως, αυτό το εγχείρημα απέτυχε, με δεδομένη την άρνηση του Κιλκισιώτη τεχνικού να επιστρέψει τη δεδομένη χρονική στιγμή στους «κυανόλευκους».

«Την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος», λοιπόν, ο Ηλίας Θεοδωρίδης συμφώνησε να συμβιβαστεί με τη συνέχιση της παρουσίας του Ίβηρα τεχνικού στην άκρη του πάγκου της ομάδας, υποσχόμενος ότι δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να εκτεθεί εκ νέου με ακραίες συμπεριφορές, όπως εκείνες, οι οποίες έφεραν την τεράστια αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Μανουέλ Ρόκα, λοιπόν, συνεχίζει και η διάθεση από πλευράς διοίκησης να είναι – εξ ανάγκης – θετική, πλέον, ως προς την προοπτική να είναι εκείνος, ο οποίος θα ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο ως προπονητής του Ηρακλή, καλώς εχόντων των πραγμάτων και άνευ… «απροόπτου», πάντοτε…