Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Α. G. ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
Ο 20χρονος πέρασε το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις, μετά την υποβολή του ιατροδικαστικού πορίσματος για το θάνατο του Άλκη και τους τραυματισμούς των φίλων του.
Η ανακρίτρια ζήτησε από τον κατηγορούμενο να καταθέσει συμπληρωματικά σχετικά με τους κατηγορούμενους που κρατούσαν τα μαχαίρια και τα άλλα όπλα (δρεπάνι, κοντάρια κλπ.) αλλά και για την εμπλοκή του καθενός στην θανατηφόρα επίθεση. Δηλαδή ζήτησε να μάθει ποιος χτύπησε ποιον και με ποιο αντικείμενο.
Όπως έγινε γνωστό δεν προέκυψε κάτι καινούργιο και η ποινική δίωξη δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Οι 12 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού.
Πηγή: grtimes.gr
- Tags: Δολοφονία Άλκη