Sfina TV

Δρακόπουλος: “Σήμερα ή αύριο ανακοινώνουμε τον προπονητή, θα επένδυε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ”

Συντάκτης: Share:

Ο ισχυρός άντρας του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν τον “ημίθεο”.

Ένα από αυτά είναι με ποιον προπονητή θα πορευτεί ο “Γηραιός” στην Basket League και γι’ αυτό είπε: “Κάντε υπομονή σήμερα, το πολύ αύριο θα γνωρίζετε ποιος θα είναι ο προπονητής μας για την σεζόν που έρχεται”.

Ενώ επίσης τόνισε: “Τα χρήματα που παίρνουν οι ομάδες σε σχέση με αυτές του ποδοσφαίρου είναι πάρα πολύ λίγα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά για να αποφασίσουμε για τους ξένους που θα αποκτήσουμε. Εμείς θέλουμε σιγά, σιγά να δημιουργήσουμε έναν ελληνικό κορμό και να παίρνουμε 2-3 ξένους παίκτες όπως παλιά, που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την ομοσπονδία και ελπίζουμε με σταθερά βήματα, να φέρουμε ξανά τον Ηρακλή, στις θέσεις που ανήκει. Είναι μία μεταβατική περίοδος  για εμάς όμως.

Η φετινή αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν έκανε καλό στο μπάσκετ. Θέλουμε να φέρουμε και τους παλιούς φίλους της ομάδας ξανά στο γήπεδο. Τα τοπικά  ντέρμπι θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στην πόλη και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά, παρά την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ λόγω του ποδοσφαίρου.

Την χρονιά που πέρασε θα μπορούσαμε να ανέβουμε στην Basket League και ως πρώτοι αλλά οι τραυματισμοί μας πήγαν πίσω. Τα λάθη του παρελθόντος μας έμαθαν πολλά.

Το σύστημα με την Ευρωλίγκα δεν αφήνει τους ισχυρούς οικονομικά άντρες να επενδύσουν και στον μπάσκετ. Ο Ιβάν Σαββίδης αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βγει στην Ευρωλίγκα, σίγουρα θα αναλάμβανε και το μπάσκετ του Δικεφάλου”.