ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ: “Μόνο έτσι μπορεί να “κλέψουν” και φέτος το πρωτάθλημα”

Συντάκτης: Share:

Είμαι κάθετος, τα λέω και στο ραδιόφωνο, θυα τα γράφω και στο site πλέον, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει το φετινό πρωτάθλημα και μόνο μία περίπτωση υπάρχει και φέτος να μας το “κλέψουν”.

Ποια είναι αυτή η περίπτωση; Να… κοιμηθεί όλος ο ΠΑΟΚ, να βάλει “αυτογκόλ” η κερκίδα και να μας τιμωρήσουν με αφαίρεση βαθμών!

Δεν θα μας φτάσουν, δεν μπορούν να μας φτάσουν στους 8 βαθμούς διαφορά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχουν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι λένε συνεχώς πως ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μπάλα.

Ποιος παίζει μπάλα; Μπορεί να μας πει κανένας; Μήπως παίζει ο Ολυμπιακός και δεν το βλέπουμε εμείς; Είδατε πώς κέρδισε τη Λαμία;

Πέναλτι σε βάρος του Σισέ δεν το σφύριξε ο διαιτητής και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού υπάρχει επιθετικό φάουλ πάνω σε παίκτη της Λαμίας.

Αυτά όμως δεν τα λένε οι Αθηναίοι, γιατί δεν τους συμφέρει, εμείς όμως θα τα λέμε και θα τα γράφουμε εδώ από το site που ξεκίνησε και πλέον έχουμε ένα ακόμη τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο που μας ακούει και θα μας διαβάζει.

Έτσι που λέτε, μόνο εάν “κοιμηθεί” ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα, αλλά απ΄ ότι βλέπω δεν κοιμάται μέχρι στιγμής, αν και θα περίμενα πιο δυναμική αντίδραση σε κάποια πράγματα.

Μέρες που είναι, ας μην τα αναφέρω, μετά τα Χριστούγεννα θα τα πούμε…