Έκανε αυτό που ήθελε για να κάνει αυτό που θέλει

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το ιδανικό σενάριο για τον Άρη στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ήταν να πάρει σκορ πρόκρισης από την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Και η αλήθεια είναι πως μέχρι και το 90′ αυτό δεν είχε συμβεί. Λίγο η αστοχία, λίγο οι επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, είχαν κρατήσει χαμηλά το σκορ και θεωρητικά ανοικτή της πρόκριση. Βέβαια, τα δύο γκολ του Άρη στις καθυστερήσεις (θα μπορούσε βέβαια να έχει βάλει πολλά περισσότερα νωρίτερα), έφεραν το επιθυμητό και πλέον δίνουν τη δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει στην απαραίτητη διαχείριση του ρόστερ που επιθυμούσε.

Ο Άρης θα παίξει πλέον δύο σερί Σάββατα σε Κηφισιά και Σέρρες κι ενδιάμεσα υπάρχει η Νίκη Βόλου, ένα ματς στο οποίο πλέον θα γίνει rotation, διότι είναι αλήθεια πως υπάρχουν παίκτες επιβαρυμένοι με “γεμάτα” παιχνίδια και θα χρειαστούν ανάσες.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα, αλλά ίσως ανοίξει λίγο παραπάνω το rotation με ενδεχόμενες κινήσεις που ίσως πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΥΓ: Φαίνεται πως διανύουμε μέρες μεταγραφικών εξελίξεων. Εξτρέμ και χαφ φέρονται να είναι οι προσθήκες που βρίσκονται πιο κοντά.