Εκτός Εθνικής με πρόβλημα ο Μποχωρίδης!

Συντάκτης: Share:

Μία απώλεια στην περιφέρεια για την Εθνική ομάδα λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξαιτίας προβλήματος. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Άρη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και η μαγνητική που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί του πόδι.

Έτσι, ο Βασίλης Σπανούλης έχει μία λύση λιγότερη στον «1», καθώς τώρα διαθέσιμοι είναι οι Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Γουόκαπ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλά από τους δύο τελευταίους μόνο ένας έχει δικαίωμα συμμετοχής ως νατουραλιζέ. Στο μεταξύ, στην προετοιμασία συμμετέχει και ο Μιχάλης Λούντζης, καθώς είχε αρχικά κληθεί εκτάκτως εξαιτίας του προβλήματος με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά.

Η πρεμιέρα της «επίσημης αγαπημένης» στα προκριματικά θα γίνει την Παρασκευή (23/2, 21:00) κόντρα στην Τσεχία, στο ΣΕΦ, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολλανδία (26/2, 20:30).