Ένας μήνας δύο κρίσιμα ραντεβού

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Λίγες ώρες απομένουν πριν από το κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού του Άρη με την Μακάμπι. Λίγες ημέρες, επίσης, μένουν μέχρι να γίνει ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στους Κιτρινόμαυρους.

Και τα δύο ιστορικής σημασίας. Αγωνιστικά, ο Άρης θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει απέναντι στη Νις για να περάσει τους ομίλους του Europa Conference League. Στις 19 Αυγούστου, σε ένα άλλο ζήτημα, ίσως και πιο σημαντικό, ο Κιτρινόμαυρος σύλλογος περιμένει να μπει το νερό στο αυλάκι και να αρχίσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Γενικά ο Αύγουστος αναμένεται ιδιαίτερα «καυτός» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πιστέψτε με όχι λόγω καιρικών συνθηκών. Παίζει τα ρέστα της για να πετύχει τον στόχο της στην Ευρώπη, δηλαδή τους ομίλους, την ίδια ώρα που σαν σύλλογος επιχειρεί να μπει σε μία διαδικασία, που αν όλα πάνε καλά, σε λίγα χρόνια θα τον ανεβάσει επίπεδο. Όπως κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να κάνει βήματα μπροστά και παραπάνω, έτσι και ο Άρης έχει εκπονήσει και θέλει να υλοποιήσει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

Γενικά, υπάρχει θετικό feeling στο σύλλογο και για τις δυο υποθέσεις, το οποίο βέβαια από μόνο του δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Χρειάζεται δουλειά και μάλιστα πολλή, τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΥΓ: Στον Άρη τρέχουν διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο το μήνυμα που έχει περάσει προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το ματς με την Μακάμπι την Πέμπτη. Και από Παρασκευή μπορεί να υπάρξουν μέχρι και ανακοινώσεις.