Ενόχληση Κικίλια για το «μπασκετμπολίστας-υπουργός» του Παπαδημητρίου: «Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια»

Συντάκτης: Share:

Την ενόχληση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, απαντώντας του με πολύ σκληρό τρόπο και καλώντας τον «να είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μιλάει».

«Είμαι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρός ορθοπεδικός. Έχω υπάρξει αθλητής της Εθνικής ομάδας και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και έχω φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής. Δεν θεωρώ πως είναι καθόλου κακό να είναι κάποιος αθλητής. Και να κολλάει ένσημα έναντι άλλων που δεν έχουν κολλήσει κανένα» είπε o Βασίλης Κικίλιας και συνέχισε:

«Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή που κάθε τυχάρπαστος δημοσιογράφος τρέχει να πάρει αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία όταν φέρνει επιτυχίες. Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Προσβάλλει τους νέους αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν στη χώρα, που μας έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι το μέλλον. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπιών αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε δικαίως κάποιες φορές, όλοι ίδιοι είστε».