ΕΝΤΑΣΗ στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ την «έπεσαν» στους παίκτες του Παναθηναϊκού και έβρισαν τον Αταμάν! VIDEO

Συντάκτης: Share:

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινάει το Final 4 του Βερολίνου. Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα είχαμε μεγάλη ένταση με πρωταγωνιστές οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! Περίπου 20 εξ αυτών περίμεναν την «πράσινη» αποστολή στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει, και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του «τριφυλλιού», ενώ έβρισαν τον Εργκίν Αταμάν!

Ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και υπήρξε μεγάλη ένταση.

Ο Τούρκος προπονητής, εμφανώς νευριασμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια ενώ ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με τη γυναίκα και το παιδί του, το οποίο τρόμαξε με όλο τον χαμό που επικρατούσε. Μάλιστα, η κατάσταση μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, εκεί όμως ξεκαθάρισαν όλα καθώς όσοι δεν είχαν διαπίστευση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ενοχλημένοι με την στάση της γερμανικής αστυνομίας, η οποία δεν μπόρεσε να περιορίσει το επεισόδιο με τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας.

 

Δείτε το βίντεο από το GAZZETTA.GR

ααταμαν

Δείτε video από την ένταση:

 

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού: