Επαγγελματίας ο Τσομπανίδης στον ΑΟ Ξάνθης

Συντάκτης: Share:

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟΞ υπέγραψε ο 17χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσομπανίδης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου.

 

Ο Τσομπανίδης συμμετείχε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όταν ο Λάζαρος Ηλιόπουλος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ πλέον ανήκει και επίσημα στο ρόστερ του Νίκου Κεχαγιά.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Θεσπρωτό, όταν ο ΑΟΞ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τους τερματοφύλακές του, είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κοινως είχε γίνει από τότε επαγγελματίας, αλλά πλέον ανακοινωθηκε και επίσημα.

Ο Τσομπανίδης έλκει την καταταγωγή του από την γειτονική Κομοτηνή και από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχθηκε, πριν τον ανακαλύψουν οι κυνηγοί ταλέντων του ΑΟΞ.

 

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ

H Α.Ο Ξάνθη Π.Α.Ε ανακοινώνει  την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Τσομπανίδη Αλέξανδρο (05/08/2004).

Ο Τσομπανίδης, ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ήρθε στην ακαδημία του ΑΟΞ σε ηλικία 14 ετών (2018) και την επόμενη χρονιά (2019) «προάχθηκε» στους ερασιτέχνες της Π.Α.Ε, ώσπου υπογράφει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Π.Α.Ε το 2021.

 

Αλέξανδρε, καλή επιτυχία στην ομάδα μας!