Έπιασε δουλειά η προ-εθνική ομάδα γυναικών

Συντάκτης: Share:

Η προ-εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών έπιασε πρώτη δουλειά για την νέα αγωνιστική περίοδο από τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα της μεγάλης κατηγορίας.

Η πρώτη συγκέντρωση για τις διεθνείς μας και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Καρύτσα στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 10/08 και ήδη οι ρυθμοί αυξάνονται με πρώτο βασικό στόχο την ετοιμότητα της ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού 2023, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου στο Μάλμε της Σουηδίας. Το προσκλητήριο δεν είχε αλλαγές, στο ΣΕΦ βρίσκονται τα σταθερά μέλη της εθνικής ομάδας μαζί με ορισμένες αθλήτριες της κατηγορίας νεανίδων. Στον ίδιο χώρο θα προχωρήσει η προετοιμασία μέχρι και το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με την ευχή πρώτα απ’ όλα, γενικά στη σεζόν, να κυλήσουν όλα ομαλά και να υπάρχει υγεία.

Από σήμερα Σάββατο 12/08 αρχίζουν και οι διπλές προπονήσεις. Το πρόγραμμα αυτών των ημερών προβλέπει ακόμα μονή προπόνηση αύριο Κυριακή, δύο προπονήσεις τη Δευτέρα, ρεπό τον Δεκαπενταύγουστο κι επιστροφή αμέσως μετά στους κανονικούς ρυθμούς μέχρι και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πριν το Μάλμε εξάλλου, υπάρχουν μέσα στον Σεπτέμβριο για αθλήτριες της εθνικής ομάδας σημαντικά αγωνιστικά τεστ με συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Βουλγαρίας (προσεχώς θ’ ανακοινωθούν οι συνθέσεις) και στο τουρνουά WTT Feeder της ίδιας χώρας. Το Βαλκανικό θα γίνει στην Αλμπένα και το επαμειβόμενο τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο μέρος Παναγκιούριστε.

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί η Ελισάβετ Τέρπου, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από σύνδρομο στο χέρι. Προπονείται σε χαμηλότερα στάνταρ, παράλληλα κάνει φυσιοθεραπείες και πάει πολύ καλύτερα. Η αντίστοιχη «πρώτη» της προ-εθνικής ομάδας ανδρών έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16/08.