Επιμένουν οι Κροάτες: «ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Λιβάγια»

Συντάκτης: Share:
Λιβάγια

Επιμένουν οι Κροάτες για την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια: «ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Λιβάγια», είναι το νέο δημοσίευμα από την Κροατία, που έρχεται ως συνέχεια των σεναρίων που θέλουν τον 30χρονο Κροάτη φορ, πρώην της ΑΕΚ, να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Με βάση τα νέα δεδομένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα index, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες, που εξετάζει την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού και με βάση το δημοσίευμα, έχει κάνει ήδη κρούση στον ατζέντη του, προκειμένου να διερευνήσει για τις απαιτήσεις τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα, που ενδιαφέρεται για εκείνον καθώς και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την περίπτωση του.

Αναλυτικά τι λέει το δημοσίευμα από την Κροατία:

«Η πληροφορία ότι ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσφορές από την Ελλάδα είναι σωστή και σύμφωνα με πληροφορίες του index είναι από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον μεγάλο Παναθηναϊκό», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Ο Λιβάγια δεν είναι στην καλύτερη φόρμα εδώ και αρκετό καιρό, ο κύριος λόγος για αυτό είναι οι τραυματισμοί, αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες, μεγάλα και μικρά, ενώ τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και σε δυσμένεια με τους οπαδούς της ομάδας του Σπλιτ» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

  • Να υπενθυμίσουμε πως φέτος ο Λιβάγια μετράει 30 ματς με 12 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί 2.577 αγωνιστικά λεπτά με τη Χάιντουκ…