Επίθεση Αυγενάκη στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

«Επίθεση» στον ΠΑΟΚ για το θέμα της νέας Τούμπας εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades.gr.

Πλήρως αποσυνδεδεμένος από την πραγματικότητα που ισχύει στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός υποστήριξε ότι μόνο η… διοίκηση του ΠΑΟΚ και κάποια ΜΜΕ είναι εναντίον του, ενώ επιχείρησε να αφήσει αιχμές, ότι δήθεν άλλαξε η στόχευση των «ασπρόμαυρων», αναφορικά με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

 

«Δεν έχω απέναντι κανέναν. Η διοίκηση και τα μέσα είναι απέναντι μου. Δεν εκφράζει το ευρύ κοινό. Επιτρέψτε μου να σας πω, γιατί έχω κι εγώ εικόνα, δεν γνώρισα τη Θεσσαλονίκη τώρα που έγινα υφυπουργός Αθλητισμού. Έχω μια πορεία πριν μπω στον αθλητισμό, έχω σχέσεις. Διαχρονικά οι σχέσεις Θεσσαλονίκης- Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλές, και δεν θα αλλάξει τώρα. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λέτε», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι… παραγοντικό, αναφέροντας « Ο πολύς ο κόσμος της Θεσσαλονίκης που στηρίζει τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή ή και άλλη ομάδα, δεν σημαίνει ότι έχει την ίδια άποψη με τη διοίκηση ή το μέσο που πολλές φορές καθοδηγείται από η επηρεάζεται από τη διοίκηση».

 

Για το θέμα της Τούμπας και τη δήλωση Γκαγκάτση «Όσο υπάρχει Αυγενάκης, δεν θα βρεθεί λύση για το Καυτανζόγλειο:  «Τώρα επίτηδες έχω εξουσιοδοτήσει τον Σταύρο Καλαφάτη, που είναι ΠΑΟΚτσής, Θεσσαλονικιός και υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τον Σταύρο Καλαφάτη, έχουμε καλή σχέση. Τώρα δεν είναι Αυγενάκης, είναι Καλαφάτης, για βρείτε τα. Το θέμα δεν είναι εδώ (σ.σ δείχνει τον εαυτό του). Μήπως είναι αλλού το θέμα. Μήπως έχει αλλάξει το ενδιαφέρον; Η στόχευση; Μήπως τα δεδομένα είναι διαφορετικά; Δεν θα απαντήσω εγώ, οι αρμόδιοι θα απαντήσουν.

Πάντως εγώ δεν έχω τέτοιο ζήτημα. Για αυτό πριν από οκτώ μήνες είχαμε συνάντηση με τον Σταύρο Καλαφάτη, και του ζήτησα αν μπορεί να το τρέξει. Εγώ δεν θέλω να ακούγεται αυτό το πράγμα, δεν έχω κάτι να εμποδίσω. Ίσα- Ίσα μάλιστα που για το Καυτανζόγλειο είναι ευκαιρία να το κάνουμε… γκράντε και μέχρι να γίνει η Νέα Τούμπα, να έχουν πέσει τα ανάλογα χρήματα. Με ρώτησε ο Σταύρος αν έχω κάποιο πρόβλημα και του είπα ότι δεν έχω κανένα. Κι επειδή ένα παραπάνω εσύ είσαι χρόνια στον χώρο του ΠΑΟΚ, μίλα μαζί τους, μη νομίζουν ότι εγώ έχω κάτι μαζί τους. Δεν με ενδιαφέρει θεσμικά αν θα συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε, αρκεί να φέρω αποτέλεσμα. Δεν θέλουν τον Αυγενάκη, εντάξει ας συνεργαστούν με τον Σταύρο».