Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου : Φιλική ισοπαλία 2-2 με το Ισραήλ

Συντάκτης: Share:

Η Εθνική Γυναικών αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Ισραήλ στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

H Εθνική σκόραρε στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ της Ντάβιντ και με τη Μαρία Μήτκου στο 42ο, Σελίμχοτζιτζ στο 28ο και Σόμερ στο 90ό λεπτό τα γκολ των φιλοξενουμένων.

 

Ελλάδα: Χατζηχαριστού (46΄ Γιαννακούλη), Μήτκου (71΄ Νεφρού), Πατερνά (46΄ Πίτσιου), Παλαμά (46΄ Καπνίση), Σιδηρά (62΄ Κιάμου), Κοτσάκη, Στράντζαλη (62΄ Γεωργίου), Χαμαλίδου (62΄ Σαρρή), Βαρδαλή (46΄ Κακαμπούκη), Σπυριδωνίδου (46΄ Μάρκου), Πούλιου (71΄ Κόγγουλη).

 

Ισραήλ: Κοέν, Σόφερ (87΄ Σάραμπι), Νάκαβ, Άχτελ, Ντάβιντ, Άβιταλ (59΄ Σταϊνσνάιντερ), Σελίμχοτζιτζ, Κούζνετζοβ, Σόμερ, Κατς, Ζέντελ (72΄ Τσίτμαν).

 

“Είδαμε αυτά που θέλαμε, θετικό το πρόσημο”

 

Μετά τη λήξη του αγώνα με το Ισραήλ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Γιώργος Κυριαζής σχολίασε την εικόνα της Εθνικής Γυναικών τόσο σε αυτόν όσο και στον προ δύο ημερών φιλικό αγώνα με την ίδια αντίπαλο. “Θετικό το πρόσημο” σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

 

“Το πρόσημο και από τα δύο φιλικά με το Ισραήλ είναι θετικό. Στους φιλικούς αγώνες πάντα τα συμπεράσματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα, κυρίως δηλαδή το να δούμε σε τi φυσική κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες, όπως επίσης να δούμε και ζητήματα τακτικής. Και στους δύο αυτούς τομείς λοιπόν βγήκαν τα απαραίτητα συμπεράσματα, οπότε οι δύο αγώνες με το Ισραήλ έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους. Βέβαια και η νίκη έχει σημασία και πάντοτε την επιδιώκουμε”.

 

Όσο για το σημερινό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα, στις καθυστερήσεις, κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στα φιλικά ματς, που έχουν και πολλές αλλαγές, όπως οι δέκα που κάναμε σήμερα εμείς. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή να υπάρχει χαλαρότητα στο τέλος, το αντίθετο μάλιστα, γι΄ αυτό και θα συζητήσουμε με τις παίκτριες και γι αυτό, όπως και για τα υπόλοιπα που είδαμε”.