Φάμελλος: «Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποβάλλει την ολική μελέτη»

Συντάκτης: Share:

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος μίλησε για την έγκριση του ειδικού χωρικού σχεδίου για την Νέα Τούμπα αλλά και τις επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για την έγκριση του ειδικού χωρικού σχεδίου: «Κατορθώσαμε μέσα σε δύο μήνες να εγκρίνουμε την προέκταση του ειδικού χωρικού σχεδίου. Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποβάλλει την ολική μελέτη, για να έχει ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο. Είναι χρόνος ρεκόρ πράγματι, το ζητήσαμε γιατί η πολιτεία πρέπει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της έναντι του αθλητικού κόσμου και της οικονομίας. Τα βγάλαμε πέρα με λίγα στελέχη και πλέον η Θεσσαλονίκη είναι πρωταθλήτρια στα χωρικά σχέδια».

Για τις επόμενες ενέργειες: «Είναι κάτι πάρα πολύ γρήγορο να ζητήσω από τώρα το χρονοδιάγραμμα. Εμείς δεν πουλήσαμε κανέναν και είμαστε πολύ σοβαροί στην δουλειά μας. Για το τελικό σχέδιο τώρα, θα γίνει από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ίδιο σημείο για την έγκριση του Παύλου Μελά, πρέπει να βγει προεδρικό διάταγμα και νομίζω πως πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο. Πρέπει τώρα να κατατεθεί την οριστική πολεοδομική μελέτη».

Για αύξηση χωρητικότητας: «Αυτό θα το κρίνει η διοίκηση».