«Φάρος» για την συνέχεια η εικόνα στην Λεωφόρο

Συντάκτης: Share:

Στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση σε ντέρμπι (ούτε στο 4-2 στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο κυρίαρχος) ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται μια υποδεέστερη ομάδα αλλά πέραν της κυρίαρχης εικόνας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό, σε μια σαδιστική εμπειρία στον δεύτερο ημιτελικό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για μια ακόμα φορά απέδειξε στα δύσκολα το μέταλλο που έχει και την ποιότητα στο ρόστερ της, χωρίς να χρειάζεται να έρθει η 23η Φλεβάρη για να καταλάβουμε κάτι τέτοιο. Ο φετινός ΠΑΟΚ που έχει νικήσει δύο φορές την Αϊντραχτ, σίγουρα είναι μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αυτό το απέδειξε ξανά στην Λεωφόρο, παίζοντας σαν… την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου που υπηρέτησαν πιστά το πλάνο έδειξαν (και στους εαυτούς τους) πως μπορούν να ξεδιπλώνουν την ποιότητα και το μέταλλο νικητή που διαθέτουν σε οποιοδήποτε γήπεδο, ο Λουτσέσκου ότι είναι ένας προπονητής που πάντα αντιδρά στα δύσκολα κι αν υπάρχει ένα συναίσθημα που κυριαρχεί μετά την αρχική απογοήτευση για την εξέλιξη της διαδικασίας των πέναλτι είναι πώς άπαντες νιώθουν… σκασμένοι.

Αυτό συμβαίνει γιατί φάνηκε περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο (όπως στα άλλα δυο από τα τρία ματς συνολικά με τον Παναθηναϊκό) πως είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά πλήρωσαν λάθη του πρώτου αγώνα στην Τούμπα (κυρίως στην προσέγγιση από τον Λουτσέσκου) που αν είχαν αποφεύγει θα είχαν πάρει εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό.