Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είπε πως ο Ολυμπιακός του είχε δώσει μόνο δύο επιλογές δανεισμού σε Νότιγχαμ και Άρη, πριν τελικά μείνει ελεύθερος.
“Η ΑΕΚ μου έδινε πιο πολλά λεφτά, αλλά θεωρούσα ότι μεγάλωσα στον Ολυμπιακό, ξεκίνησα από τον Ολυμπιακό και με τη μεταγραφή στην Τζένοα είχα αφήσει κάποια πράγματα στη μέση που ήθελα να τα συνεχίσω στον Πειραιά. Επέλεξα λοιπόν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Εκ του αποτελέσματος το μετάνιωσα. Στην ΑΕΚ θα ήμουν πιο σημαντικός, θα έπαιζα όλα τα ματς, όπως στον Άρη”.
Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είπε: “Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από το προηγούμενο καλοκαίρι. Και τον Γενάρη. Και αυτό το καλοκαίρι. Αλλά δεν με άφηναν από την Αλ Κορ στο Κατάρ. Εγώ θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα να φύγω από την Αλ Κορ, ήμουν ξενερωμένος γιατί δεν υπάρχει σοβαρό ποδόσφαιρο στο Κατάρ. Υπάρχουν καλοί ξένοι παίκτες, αλλά όχι ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ενώ στη Σαουδική Αραβία που ήμουν πιο πριν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, σωστές προπονήσεις, δεν είναι τυχαίο ότι η Σαουδική Αραβία πάει συνέχεια στα Μουντιάλ”.
Για τον τρόπο που έφυγε δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό: “Ως το τέλος των μεταγραφών έλεγαν ότι όλα είναι εντάξει. Τις τελευταίες 2 μέρες όμως ξαφνικά μου είπαν να πάω δανεικός! Ως τότε ο προπονητής μου έλεγε «θα μείνεις στην ομάδα, μην ακούς τίποτα». Πικράθηκα.
Γι’ αυτό δεν ήθελα να πάω δανεικός, ζήτησα να λύσω το συμβόλαιό μου. Μου είπαν να πάω δανεικός σε μία ομάδα στην Ελλάδα ή σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό. Μου έδωσαν δύο επιλογές. Άρη ή Νότιγχαμ. Αλλά δεν δέχτηκα, ζήτησα λύση συμβολαίου. Και πήγα στον Άρη ως ελεύθερος”.
Πηγή: “ΦΩΣ”
- Tags: Γιάννης Φετφατζίδης