Φωνάζει για μεταγραφές, ποιότητα και μυαλό

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η λογική έλεγε πως έπειτα από όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Λαμία, ο Άρης θα απέφευγε σημάδια… αφέλειας. Αγωνιστικής αφέλειας.

Κι όντως, όπως ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τρίπολη, με το ματς στο 0-2 στο πρώτο τέταρτο, φάνηκε πως το πράγμα θα πήγαινε αλλιώς. Όμως όλοι λογάριαζαν χωρίς… τον Άρη. Για κάποιο λόγο που δύσκολα μπορεί κανείς να εξηγήσει, από το 25 και μετά οι μηχανές έσβησαν, ο Αστέρας την… ψυλλιάστηκε και πέτυχε μία φοβερή ανατροπή.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές τις αγωνιστικές αδυναμίες αυτής της ομάδας και τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό της το καλοκαίρι. Πώς γίνεται όμως σε κάθε ματς, όλα να βγαίνουν στη φόρα και ταυτόχρονα ο Άρης να πληρώνει όλα τα λάθη που κάνει; Όπως ακριβώς χθες στην Τρίπολη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ακόμη και σε εκείνους που ενδεχομένως να είχαν κάποιες μικρές επιφυλάξεις, ότι αυτό το σύνολο, στερείται ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Χρειάζεται άμεσα ενέσεις ενίσχυσης και μάλιστα με παίκτες πρωταγωνιστές, που θα πάρουν την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσουν στην ανάκαμψη. Να είμαστε ρεαλιστές. Έτσι όπως είναι το πράγμα, το ταβάνι του Άρη είναι η πέμπτη θέση και με αγωνιστικές αντιδράσεις όπως η χθεσινή ενδεχομένως αυτό να τεθεί και σε αμφιβολία.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική το ματς στην Τρίπολη. Ίσως κάποιοι να πίστεψαν ότι τελείωσε στο 2-0. Ίσως ορισμένοι τόσα να μπορούν και τόσα να κάνουν. Ο Γενάρης μόλις ξεκίνησε και πλέον με δεδομένο ότι έρχονται ντέρμπι και τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Θόδωρος Καρυπίδης οφείλει άμεσα να κάνει μεταγραφές. Διότι διαφορετικά, πολύ φοβάμαι, από… Ιανουάριο… καλοκαίρι.