ΦΣ Κοζάνη προς φιλάθλους: «Ευχαριστούμε, μας κάνετε υπερήφανους»

Συντάκτης: Share:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΦΣ Κοζάνη για τους φιλάθλους της, αναφορικά με την στήριξη που είχε η ομάδα στον αγώνα μπαράζ της Τετάρτης με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοζάνη:

Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου από τη Κοζάνη, τη Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ήπειρο για τη συγκλονιστική πραγματικά παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2, στο Γήπεδο Κοζάνης (ΔΑΚ).

Συγχαίρει επίσης τους φιλάθλους “ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ”, για τη στήριξή τους προς την ομάδα μας, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς την ομάδα του Καμπανιακού και τους φιλάθλους της.
Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι κοντά μας και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν συγκινητικοί. Απέδειξαν ότι είναι δίπλα μας, και αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Όλοι μαζί, φίλαθλοι, Ομάδα, Αθλητές, Διοίκηση, Αιρετοί, Δήμος, Περιφέρεια, Επιχειρήσεις, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα για την πόλη μας, για την περιοχή μας.