Για τον κόσμο, τη φανέλα και την ιστορία του

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μία στροφή πριν από την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος στα Playoffs, ο Άρης, που, και καλά, δεν θα έπρεπε να παίζει εκεί γιατί είναι… αδιάφορος, συνεχίζει να αποδεικνύει σε όλους πόσο λάθος κάνουν. Και πλέον σε ένα δικό του παιχνίδι, θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Πρόκειται για μία κατάσταση, για την οποία στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων ήταν προετοιμασμένοι εδώ και καιρό. Φαινόταν πως εκεί πάει το πράγμα κι ότι από το αποτέλεσμα του clasico της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα βγει και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα και θα πάρει τον τίτλο.

Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση της συγκεκριμένης αναμέτρησης που πάντα είχε, έχει και θα έχει χαρακτήρα… τελικού για τις δύο ομάδες. Πολύ δε περισσότερο τώρα, που υπάρχει και σπουδαίο… τρόπαιο. Κι όπως σε όλη η διάρκεια των Playoffs, ο Άρης θα παίξει για τη φανέλα, την ιστορία, την υστεροφημία του και τον κόσμο του.

Στον Άρη είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό το πώς αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς. Στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή, που θα είναι το απόλυτο… μπουστάρισμα για το ματς της χρονιάς που ακολουθεί, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Παναθηναϊκό, στις 25 του μήνα.