Γιατί ο Άρης πρέπει να ψωνίσει γρήγορα και… σωστά

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα ρεπορτάζ, ο Άρης, σε πρώτη φάση, στο μεταγραφικό παζάρι κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών.

Δηλαδή φορ, εξτρέμ και αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα ενδεχομένως να γίνουν κι άλλες κινήσεις, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις είτε με πώληση, είτε με λύση συμβολαίου είτε ακόμη με δανεισμούς.

Σε κάθε περίπτωση όμως αν οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να μείνουν εντός στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι υποχρεωμένοι να έχουν σχεδόν απόλυτη… ευστοχία στις επιλογές που θα κάνουν τον Ιανουάριο. Στοιχείο, που πλέον εξελίσσεται σε επιτακτική ανάγκη, αν αναλογιστεί κανείς και το ότι, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης, κρίσιμα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, θα δοθούν χωρίς κόσμο.

Πέρσι, ο Άρης χτύπησε… διάνα τον χειμώνα με επιλογές όπως οι Ρουπ και Νταρίντα, που βοήθησαν σημαντικά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ιδιαίτερα ο δεύτερος, η παρουσία του οποίου ήταν κομβικής σημασίας.Ανάλογη ευστοχία θέλει να έχει και στις προσθήκες που θα γίνουν στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο δίνοντας προτεραιότητα στον αριστερό winger και στη θέση του φορ, ούτως ώστε να υπάρχει εναλλακτική πίσω από τον Μορόν.

Ο Σέιντε της Σασουόλο παραμένει η πρώτη επιλογή και μένει να φανεί αν οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να πείσουν τον Νορβηγό και την ιταλική ομάδα για να γίνει το deal.

Ο Άρης έχει μπροστά του τρεις εβδομάδες και στόχος είναι να καταφέρει αυτό το διάστημα να «κλείσει» τους παίκτες που θέλει και να τους φέρει άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει προεργασία και μένει να φανεί κατά πόσο αυτή είναι ικανή να φέρει γρήγορα και τις οριστικές συμφωνίες.

Και σίγουρα για τον Άκη Μάντζιο, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεση του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ποδοσφαιριστές ενεργούς που θα ενσωματωθούν άμεσα. Όπως περίπου έγινε για παράδειγμα με τις περιπτώσεις των Νταρίντα και Ρουπ.