Γιατί ο Ν. Παπαδόπουλος δύσκολα θα πει το «ναι» και για τη νέα σεζόν

Συντάκτης: Share:

Πέρα από όλα αυτά τα… «χαριτωμένα», που ισχυρίστηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, Τομ Παπαδόπουλος και Ηλίας Θεοδωρίδης, η συνάντησή τους με τον Νίκο Παπαδόπουλο βεβαίως και αφορούσε στο παρόν και στο ενδεχόμενο άμεσης ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Κιλκισιώτη τεχνικό.

Ο τελευταίος αρνήθηκε ευγενικά, προτάσσοντας τον προγραμματισμένο από τον ίδιο, για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, κύκλο εκπαίδευσης, όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για επανεξέταση του όλου θέματος το καλοκαίρι, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στην πραγματικότητα, πάντως, ο Νίκος Παπαδόπουλος πολύ δύσκολα θα πει το «ναι» στους «κυανόλευκους», καθώς έχει ήδη μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση από το κυπριακό πρωτάθλημα και τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία του κατέθεσε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος μελετά πρόταση από τη δική του πλευρά, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της συγκεκριμένης ομάδας.

Το προσφυγικό Σωματείο της Αμμοχώστου, που εδρεύει στη Λάρνακα, πρότεινε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Παύλο Μυροφορίδη και εκείνος με τη σειρά του αυτόν του κόουτς στον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο εμπιστεύεται και με τον οποίο διατηρεί ασφαλή κώδικα επικοινωνίας και συνεργασίας από την περίοδο της συμπαρουσίας τους στον «Γηραιό».

Η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει στιβαρή διοίκηση και οικονομικά ισχυρό χρηματοδότη, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει το άλμα για την κατάκτηση του τίτλου στο κυπριακό πρωτάθλημα και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο επιθυμεί να οικοδομήσει τη νέα προσπάθεια, βασιζόμενη σε έμπειρα ποδοσφαιρικά στελέχη από τον ελλαδικό χώρο.

Πάντως, είτε αποδεχθεί την πρόταση για να καθίσει τον πάγκο των Κυπρίων, είτε όχι, ο Νίκος Παπαδόπουλος δύσκολα θα αναλάβει τον Ημίθεο το καλοκαίρι, καθώς έχει απόλυτη γνώση της τρομερά δυσλειτουργικής κατάστασης, η οποία έχει διαμορφωθεί στα πράγματα των «κυανολεύκων» και των γενικότερων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Η μόνη περίπτωση, που μπορεί να προκαλέσει την πολυπόθητη για τον κόσμο του «Γηραιού» επιστροφή του 48χρονου προπονητή, έχει να κάνει με μία προς το θετικό αλλαγή δεδομένων στον διοικητικό τομέα, η οποία θα του προφέρει προοπτική και ομαλές συνθήκες εργασίας…