Αποκαλυπτική η Ιωάννα Τούνη! Μιλάει για… τεμπέληδες των 800 ευρώ!! (pic)

Συντάκτης: Share:

Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και του lockdown, υποστηρίζοντας πως «οι τεμπέληδες χαίρονται που παίρνουν τα 800 ευρώ».

Η γνωστή influencer στάθηκε στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, λέγοντας: «Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις», είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη και συμπλήρωσε: «Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Αυτή λοιπόν είναι η δήλωσή της που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς δεν υπάρχει κανένας που να χαίρεται που έχει μπει σε αναστολή και δεν δουλεύει. Ακόμα όμως και να υπάρχει, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι που δεν είναι άξιο λόγου…

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτά τα 800 ευρώ που για ένα μεγάλο κομμάτι των εργαζομένων είναι περισσότερα από την προβλεπόμενο μηνιαίο μισθό τους, είναι μόνο για ένα μήνα και δεν θα είναι για όσο μένουν σε αναστολή.

«Δεν θα κολλήσω κορονοϊό για 7 μήνες»

Επίσης, μίλησε για την εμπειρία της με τον κορονοϊό, λέγοντας: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο».

Scroll Up