Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Όλοι ήξεραν ότι η σύντροφός μου με απατά, εκτός από μένα”

Συντάκτης: Share:

Πάντα αυθόρμητος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφέρθηκε σε περιστατικό με προηγούμενη σχέση του, που τον απατούσε αλλά εκείνος δεν το είχε καταλάβει.

Δημήτρης και Ιλένια παιρνούν χρόνο μαζί αλλά βγαίνουν και μόνοι τους με τους φίλους τους: «Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… Είμαστε μαζί, απλά στις δέκα ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της» είπε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε αναφορικά με παλαιότερη σύντροφό του που τον απατούσε και το έμαθε… τελευταίος: «Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια. Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: www.ethnos.gr

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up