Μεγάλος νικητής του MasterChef ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Συντάκτης: Share:

Αυλαία έριξε το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef 4, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να φεύγει από τον μεγάλο τελικό με τον τίτλο του φετινού Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000€.

 

Ολα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια και ο πιο ψύχραιμος από τους παίκτες πήρε την πρωτιά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελικού υπήρξαν φορές που ο Σταύρος βοήθηκε τον Σταυρή, που είχε μείνει πίσω στις παρασκευές, αφού οι δύο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι για την τρίωρη αυτή τηλεοπτική μετάδοση το μεγαλύτερο κομμάτι είχε γυριστεί πριν από το lockdown λόγω κορονοϊού και προστέθηκε ένα ημίωρο live με την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή και του επάθλου.

 

Οι τρεις κριτές καλωσόρισαν τους δύο διεκδικητές αναθέτοντάς τους τη δεύτερη και τελευταία αποστολή τους. Αυτή ήταν η προετοιμασία τεσσάρων πιάτων μενού, μία δοκιμασία πολύ απαιτητική με περίπλοκα πιάτα και σύνθετες παρασκευές.

Η βαθμολογία για τις συγκεκριμένες παρασκευές ήρθε να προστεθεί στα χθεσινά δύο πιάτα, που κλήθηκε να ετοιμάσει ο κάθε παίκτης σε διάστημα δύο ωρών. Τον ίδιο χρόνο είχαν και στο δεύτερο μέρος του τελικού, στην τελευταία και πιο κρίσιμη δοκιμασία του MasterChef 4.

Το μενού με τα τέσσερα πιάτα εμπνεύστηκαν οι κριτές από την ταινία «Mulholland Drive».

 

Πηγή: ethnos.gr

Scroll Up