Πουλούν τις «σκληρές» φωτογραφίες του νεκρού Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο

Συντάκτης: Share:

Βαρύ ήταν το κλίμα στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς η δημοσιογραφική ομάδα του OPEN προέβη σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Όπως μοιράστηκε η Καινούργιου με τους τηλεθεατές του «Ευτυχείτε», έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάποιες ανατριχιαστικές φωτογραφίες με τη σορό του Πάνου Ζάρλα τόσο από τον τόπο του δυστυχήματος όσο και από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, όντας πλέον θανάσιμα τραυματισμένος.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, πρόκειται για εξαιρετικά σκληρό υλικό που όλοι εύχονται να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, με την Κατερίνα να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως επιτήδειοι πλησίασαν και τους ανθρώπους της δικής της εκπομπής προκειμένου να πουλήσουν τις σοκαριστικές λήψεις.

Η τιμή τους; Τα πρόσωπα που τις έχουν στην κατοχή τους τις παζαρεύουν ακόμα και για 3.000 ευρώ, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πόρτες είναι κλειστές καθώς τα Μέσα γνωρίζουν πως η προβολή τους είναι όχι μόνο μηνύσιμη μα και αιτία δημόσιας κατακραυγής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θέλοντας να τονίσουν το πόσο σκληρό είναι το συγκεκριμένο υλικό, ανέφεραν πως ο πρώτος άνθρωπος που είδε τον πρώην παίκτη του «Power of Love» στην άσφαλτο, δεν άντεξε και λιποθύμησε.

«Οι φωτογραφίες αυτές είναι ανατριχιαστικές, δεν περιγράφεται αυτό που βλέπεις στην εικόνα», ανέφεραν οι αδερφές Ράντη.

 

Πηγή: www.dailymedia.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up