Τα… γυρίζει ο Κούγιας για Λαζόπουλο: «Δεν τον χτύπησα ποτέ!»

Συντάκτης: Share:

Ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε πως χτύπησε τον Λάκη Λαζόπουλο, την Παρασκευή το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες μετά το περιστατικό είχε επιβεβαιώσει τη σχετική είδηση με επίσημη τοποθέτησή του.

«Με παρουσίαζε έναν κοντό άνθρωπο και δεν είμαι, με παρουσίαζε ένα γελοίο πρόσωπο και δεν είμαι. Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος. Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν;», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος για το Λάκη Λαζόπουλο, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο αντρών την περασμένη Παρασκευή, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Υπάρχουν στιγμές όμως που έρχεσαι κόντρα στην παιδεία, την αγωγή σου και στη γενικότερη άποψη που έχεις για το πώς πρέπει να επιλύονται οι διαφορές. Θέλω να σας πω ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο δεν θέλω να διανθίσω με επίθετα, όχι μόνο εμένα αλλά κυρίως εμένα χωρίς να είμαι δημόσιος λειτουργός γιατί ακόμη και ο Αριστοφάνης στρεφόταν κατά της κρατικής εξουσίας, αυτούς σατίριζε», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

«Εγώ έχω πει την άποψή μου. Συνέπεσαν ορισμένα γεγονότα, είχα αποκαλύψει τότε το παραδικαστικό και ο δικηγόρος του ήταν πρωταγωνιστής… Εγώ δεν θα πω τίποτα για τον Λαζόπουλο, απλώς, θα σας πω σήμερα μόνο κάτι που μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που τα παιδιά μου μού έλεγαν, εγώ δεν βλέπω τις εκπομπές του… Τα παιδιά μου ήταν σε εξέλιξη τότε, μου έλεγε ο γιος μου ο οποίος μιλάει εξαιρετικά ελληνικά: “Πατέρα αυτός ο ανόητος πάλι είπε κακά πράγματα για σένα. Παρακολουθούσαν την εκπομπή. Σε όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με λίγες λέξεις να αποτιμήσω την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου. Ένα πράγμα θα πω και αυτό θα εκφράσει τον μέσο άνθρωπο. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16-20 ετών και σας λέει ο Λαζόπουλος: “Να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή να πάμε; Θα τον αφήσετε”. Νομίζω ότι αυτό δείχνει ακριβώς την ποιότητα αυτού του ανθρώπου ο οποίος κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες», τόνισε ο ποινικολόγος.

Όσον αφορά στην αυτοδικία, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Μην μου το λέτε εμένα. Είμαι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη δικαιοσύνη. Δεν έχει γίνει καμία αυτοδικία πρώτα – πρώτα. Δεν θέλω να πω. Καμία αυτοδικία, υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες».

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει ποτέ στη δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά, ούτε για δημοσιογράφους που έχουν γράψει πράγματα ούτε τίποτα. Προτιμώ την απευθείας συζήτηση. Ο άνθρωπος αυτός κάνει αυτό το πράγμα εδώ και χρόνια. Με παρουσίαζε έναν κοντό άνθρωπο και δεν είμαι, με παρουσίαζε ένα γελοίο πρόσωπο και δεν είμαι… Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Αυτό όμως δημιούργησε την εντύπωση σε όλη την Ελλάδα μια αλλοιωμένη προσωπικότητα χωρίς τίποτα. Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος. Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν;», κατέληξε ο κ. Αλέξης Κούγιας για τον κ. Λάκη Λαζόπουλο.

Πηγή: www.reader.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up