Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics)

Συντάκτης: Share:
Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics)

Ξέρει να μας κάνει να μην παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω της, αφού μας προκαλεί με τον καλύτερο και πιο αισθησιακό τρόπο. Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα Amanda Trivizas.

 

Ποζάρει στο Instagram, δείχνοντάς μας τον καλύτερό της εαυτό, αφού στον λογαριασμό της δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της. Με σχετικα λίγες φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 265 χιλιάδες που θαυμάζουν της φωτογραφίες της με εσώρουχα ή τα κομψά μπικίνι που επιλέγει.

 

Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics) Το ελληνικό… κανόνι που κάνει θραύση στην Αμερική (pics)

 

Scroll Up