Χαμός στο Fast and Furious 9: Αποχώρησε ο Dwayne Johnson! (vid)

Συντάκτης: Share:

Οι κακές σχέσεις μεταξύ Vin Diesel και «The Rock» οδήγησαν στην οριστική ρήξη μεταξύ τους, με τον τελευταίο να αποχαιρετά το καστ.

Παρά την τεράστια εμπορική επιτυχία της σειράς ταινιών «Fast and Furious» και το τεράστιο σοκ από το θάνατο του Paul Walker, το οποίο έφερε τους πρωταγωνιστές πιο κοντά, το χάσμα μεταξύ Dwayne Johnson και Vin Diesel δεν κατάφερε να γεφυρωθεί. Η «κόντρα» τους υφίσταται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα τα όσα διαδραματίστηκαν στα γυρίσματα του «The Fate of The Furious», όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν γύρισαν ούτε μία σκηνή μαζί!

Φαίνεται ότι ο Diesel δεν είδε με καλό μάτι η συμφωνία του «The Rock» να πρωταγωνιστήσει σε spin-οff ταινία της σειράς, μαζί με τον Jason Statham. Μάλιστα, σε συνεργασία με τον Tyrese Gibson, συμπρωταγωνιστή και φίλο του Vin Diesel, έθεσαν βέτο για να κοπεί μία σκηνή από τους τίτλους τέλους του «Fate of The Furious», στην οποία ουσιαστικά διαφημίζονταν το «Hobbs & Shaw», η ταινία με πρωταγωνιστές τους Johnson και Statham.

Σε συνέντευξη του ο «The Rock» επιβεβαιώσε την αποχώρηση του από τον καστ του πολυ-αναμενόμενου «Fast and Furious 9»: «Το πλάνο για το σύμπαν του Fast and Furious ήταν πάντα να επεκτείνεται συνεχώς. Σε ότι αφορά στο παρόν δεν θα είμαι στο Fast 9, γιατί τώρα ετοιμάζονται για τα γυρίσματα. Αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί με το Fast 10 να ακολουθεί αμέσως μετά; Κοιτάξτε, για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχουν εκκρεμότητες μεταξύ του Hobbs και του Dom. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση».

Επί της ουσίας δηλαδή δεν αποκλείει ενδεχόμενη επιστροφή του στο τελευταίο κεφάλαιο του Fast and Furious, το οποίο θα κλείσει τον κύκλο του μετά από 10 συνολικά ταινίες. Ωστόσο, για να επιστρέψει τόσο εκείνος, όσο και ο Statham, ο οποίος επίσης θα απουσιάζει από την 9η ταινία της σειράς, θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές.

Να σημειωθεί ότι το «Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw» θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 2 Αυγούστου του 2019, ενώ το «Fast and Furious 9» θα το δούμε στη μεγάλη οθόνη στις 10 Απριλίου του 2020.