Χωρίζουν Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα!

Συντάκτης: Share:

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε μέσω Instagram ότι χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και αναφέρθηκε με βαριές κατηγορίες σε τρίτο πρόσωπο, που φαίνεται ότι μπήκε στη σχέση της!

 

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε στα social media ότι χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και αναφέρθηκε με βαριές κατηγορίες σε τρίτο πρόσωπο που φαίνεται ότι μπήκε στην σχέση της!

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί. Με ένα οργισμένο της μήνυμα στο Instagram, η Γουάντα Νάρα καταφέρθηκε ανώνυμα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα μία οικογένεια που χωρίζεις σαν τσ….α».

Μάλιστα μετά από λίγο έκανε unfollow από όλους τους λογαριασμούς της τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ σε διαδικτυακή συνομιλία αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Αργεντινό άσο, τον οποίο εκπροσωπεί και ως μάνατζερ.

Η πέτρα του σκανδάλου -σύμφωνα με τους Αργεντινούς- είναι η China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο που ξελόγιασε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος με την σειρά του στο παρελθόν είχε μπει στον γάμο της Γουάντα Νάρα με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες που τελείωσε με άδοξο τρόπο!