ΓΣ Ηρακλής: Λαμπρή αθλητική γιορτή για τον Νίκο Ζαχαριάδη!

Συντάκτης: Share:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ

Πέρασαν σχεδόν 25 χρόνια από το «αντίο» στον προπονητή-θρύλο και όμως την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο ήταν σαν να είναι εκεί!

Ο Νίκος Ζαχαριάδης ή ο κυρ Νίκος του Ηρακλή, όπως τον αναφέρουν τα αθλητικά παιδιά του, αγαπήθηκε απ’ όλη την Ελλάδα και έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό στίβο.

Θέλοντας να αποδώσουν ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού, η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Στίβου του Συλλόγου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου ΙΑΑF, διοργάνωσαν για 13η χρονιά τους αγώνες «Νίκος Ζαχαριάδης».

Αν και για κάποιους προληπτικούς ο αριθμός «13» δεν είναι τυχερός, οι φετινοί ήταν με διαφορά οι καλύτεροι αγώνες προς τιμήν του. Μέχρι τους επόμενους.

Τη διοργάνωση τίμησαν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και Κύπρο, πολιτικά πρόσωπα καθώς και Βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ή και να προπονηθούν μαζί του.

«Τα χαμόγελα των πρωταγωνιστών, που αγωνίστηκαν, ξεπερνώντας ρεκόρ σε χρονόμετρα και μεζούρες, κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών και έλαμψαν με τις προσπάθειες τους, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στους αγώνες.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η αθλητική γιορτή και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, η πρώην Περιφερειάρχης και «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αναστασία Κελεσίδου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μακεδονίας, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης και πρώην Γενική Γραμματέας, Κούλα Γιαννακίδου, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρώην Κοσμήτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πρωταθλητής του Συλλόγου, Σπύρος Κέλλης, ο πρώην καθηγητής της ειδικότητας στίβου των ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και προπονητής της Βούλας Πατουλίδου, Πλούταρχος Σαρασλανίδης, ο βετεράνος πρωταθλητής και έφορος του τμήματος στίβου, Σάββας Τιμονίδης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Θρασκιά, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ζήσης Προκοπίου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αμπελοκήπων, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, και ο εκπρόσωπος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Άκης Ανανιάδης.

Η επιτυχία των αγώνων οφείλεται και στους χορηγούς που στήριξαν έμπρακτα την όλη προσπάθεια.

«Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα Ιατρικά Δίγκα Γ., το Άλευρον, τα καταστήματα 4all, την Condito, την Tsakiris Family, την Dole, την Faethon Sky Race, την Entomecta, το Hotel Thalassies, το Σκουπόξυλο, την ΗΕLL, τα το Step Sport, το Maestro Coffee, τον Xρυσό Οδηγό, τις Τηγανιές και Σχάρες, το Μanoir, το Best House Real Estate, το DTS Group, την Yuppi Camp, την Minerale, την Vodafone (Λεωφ. Στρατού 32) και τον Νικόλαο Αστερίου & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και όλα τα παιδιά των Ακαδημιών καθώς και την υπεύθυνη των ακαδημιών, Ελεονώρα Ρωσιάδου, για την πολύτιμη βοήθειά τους στους αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Πάγκαλο και τον κ. Γεωργιάδη για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους Βετεράνους του Ηρακλή, το προσωπικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και του Καυτατζογλείου, τους προπονητές και τους κριτές για την βοήθειά τους.

Οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν τους ξεχνάμε. Γεια σου κυρ Νίκο…», καταλήγει η ανακοίνωση-τοποθέτηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή.