Η ανάλυση του Λανουά για τη φάση ανάμεσα σε Μπρινιόλι και Σουλεϊμάνοφ στο Κύπελλο: “Δεν δόθηκε μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα” (video)

Συντάκτης: Share:

Ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά, σχολίασε δύο φάσεις από την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και μία από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Αναλυτικά η ανάλυση του Λανουά:

Για τη φάση του Μπρινιόλι με τον Σουλεϊμάνοφ στο ΑΕΚ – Άρης στο Κύπελλο: “Ακόμα κι αν ο τερματοφύλακας προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το αριστερό πόδι θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του αντιπάλου του με την επαφή στο πρόσωπο με τις τάπες. Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε παρέμβαση του VAR (η οποία έγινε) για να δοθεί η δυνατότητα στον διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του. Τελικά, δεν δόθηκε μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα”.

Για φάση στο Ατρόμητος – ΑΕΚ: “Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα κι αν ο παίκτης είναι offside o αντίπαλος κάνει απρόσεκτο τάκλιν και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα”.