Η διαρροή είναι ανάγκη να γίνει και πράξη

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πριν από μερικές διέρρευσε από κύκλους της ΠΑΕ Άρης, η πρόθεση για άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά τα 4 εκατ. ευρώ, με πρόθεση της οικογένειας Καρυπίδη να είναι, αυτό το ποσό να διατεθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Μάλιστα γίνεται για λόγος για τουλάχιστον τρεις κινήσεις, με την γνωστή κλισέ ποδοσφαιρική φράση, από το πάνω ράφι. Ανεξάρτητα από το τι ακριβώς θα γίνει τελικά (άλλωστε δεν αργεί ο Γενάρης) είναι ξεκάθαρο πως για να μπορέσει ο Άρης να διατηρήσει ελπίδες επίτευξης στόχων (Ευρώπη και διάκριση στο Κύπελλο) πρέπει να ενισχυθεί και μάλιστα σοβαρά. Υπάρχουν συγκεκριμένες ελλείψεις στο ρόστερ, κενά, που η διοίκηση οφείλει να καλύψει. Για παράδειγμα, δε γίνεται να μη πάρει ο Άρης σέντερ φορ (για να πλαισιώσει τον Μορόν) και εξτρέμ για τα αριστερά, όπου τη δεδομένη στιγμή μοναδική αξιόπιστη λύση είναι ο Παναγίδης.

Επίσης, είναι σίγουρο πως υπάρχει ανάγκη και για ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή κι ας υπάρχει υπεραριθμία. Διότι ούτε ο Ζουλ, ούτε ο Βερστράτε είναι κόφτες, ο Πάβιτσιτς και ο Ντουκουρέ δεν είναι στις επιλογές του προπονητή, ενώ ο Τζούρασεκ είναι για πιο μπροστά. Όπως άλλωστε και ο Νταρίντα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο Βόλο.

Αυτές λοιπόν είναι τρεις κινήσεις που θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, για να μπορέσει ο Άρης να διατηρήσει τους όποιους στόχους διάκρισης έχει για τη φετινή σεζόν. Τώρα, αν γίνουν καναδυό κινήσεις ακόμη (φαντάζομαι δε θα έλεγε όχι ο Μάντζιος…) ίσως η κατάσταση να βελτιωθεί περισσότερο, αν κι έχω την εντύπωση πως αυτό θα εξαρτηθεί πρώτον από αν λυθούν κάποια συμβόλαια και δεύτερο από το πότε θα επιστρέψει ο Μάνου Γαρθία.