Η ώρα του λαού με sold out στα διαρκείας που θα εξαφανιστούν!

Συντάκτης: Share:

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί για την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ θεωρούν ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Από τους υπεύθυνους των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια ώστε να μπορέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν στη διάθεση του κοινού τα πακέτα της περιόδου 2024- 25, έχοντας ως γνώμονα τις προσιτές τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να διατεθούν σε
μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων. Οι τελευταίοι δείχνουν ότι υπάρχει “δίψα” ενόψει της νέας περιόδου και πρόθεση στήριξης της ομάδας σε μια προσπάθεια διατήρησης της σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά πάγια τακτικής της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνει στην πώληση των συγκεκριμένων εισιτηρίων στις αρχές Ιουλίου και κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Το ζητούμενο για τους υπεύθυνους του συλλόγου, είναι να καταφέρουν να ξεπεράσουν 10.058 της προπέρσινης περιόδου και τα 11.120 που διατέθηκαν πέρσι.

Παραδοσιακά, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινάει μήνα Ιούλιο. Επί παραδείγματι, αυτά της σεζόν που ολοκληρώθηκε βγήκαν προς πώληση στις 3 Ιουλίου 2023, ενώ αυτά της σεζόν 2022-23 στις 7 Ιουλίου 2022.

Μετά το “όχι” του Δικεφάλου στη Σάλτσμπουργκ για την πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια, σε συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του “ανοιχτού” δρόμου που έχουν μπροστά τους οι “ασπρόμαυροι” για το League Stage του Champions League, η αλήθεια είναι πως παρατηρείται και καταγράφεται μία μεγάλη διάθεση στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στην Τούμπα για τη σεζόν 2024-25.

Αφουγκραζόμενη το όλο κλίμα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει διατεθειμένη να “τρέξει” όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να γραφτεί ή ειπωθεί πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κάνουν ρεκόρ σε πωλήσεις διάρκειας και να φτάσουν σε εποχές όπου τα εισιτήρια διαρκείας έφτασαν η ξεπερνούσαν τις 20.000!