Καγκάβα: “Δεν τα κατάφερα στον ΠΑΟΚ, φοβήθηκα για το μέλλον μου”

Συντάκτης: Share:

Ο Σίντζι Καγκάβα δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον ΠΑΟΚ κι αποχώρησε άδοξα από την Τούμπα, χωρίς να προσφέρει πολλά.

 

Ο Ιάπωνας, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, βρίσκεται πλέον στο Βέλγιο και την Σιντ Τρούιντεν, ενώ φέτος έχει να επιδείξει 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Καγκάβα παραχώρησε συνέντευξη στο Βέλγιο και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκρυψε πως πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό του ακόμη και το ενδεχόμενο του μεγάλου φινάλε στην καριέρα του.

Ένας από τους λόγους που με έκαναν να πω το “ναι” στην Σιντ Τρούιντεν, ήταν ότι ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας. Είναι εύκολη η επικοινωνία μας. Στη δική μου περίπτωση -βέβαια- δεν ήταν πάντα εύκολη. Στην Ελλάδα δεν τα κατάφερα και για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα και λίγο για το μέλλον μου“, ανέφερε αρχικά ο Καγκάβα, για να προσθέσει:

Δε συνηθίζω να σκέφτομαι το παρελθόν. Έπαιξα στην Bundesliga, την Premier League, αλλά τώρα το μυαλό μου είναι εδώ. Πιστεύω ότι θα μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος για όσα πέτυχα, όταν θα τελειώσω την καριέρα μου“.