Κακαμπάτζε: «Αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα γινόταν πάλι sold out»!

Συντάκτης: Share:

Από την πλευρά των παικτών, ο αμυντικός της Γεωργίας, Οτάρ Κακαμπάτζε, μίλησε για τον μεγάλο αγώνα, εκφράζοντας την ανυπομονησία του, ενώ πρόσθεσε πως αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια διαθέσιμα, πάλι sold out θα γινόταν!

«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη χώρα. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που παίζω για αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να φέρει τόση χαρά στη χώρα. Αυτή η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή, που έχει αποδειχτεί πολλές φορές.

Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολλά πράγματα. Έγινε όπως δεν φανταζόμασταν, αλλά φτάσαμε ως εδώ. Το ότι τόσος κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα. Πιθανότατα, ακόμα κι αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια, θα εξαφανιζόντουσαν όλα. Αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση σε εμένα προσωπικά και στην ομάδα», ενώ έκλεισε για την επιστροφή του Χβίτσα Κβαρατσχέλια:

«Ο Κβάρα και οι οπαδοί δεν ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν στο ματς με το Λουξεμβούργο. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι η μεγαλύτερη δύναμη για την εθνική ομάδα, που μας έλειπε τότε. Παίζω στην εθνική ομάδα εδώ και ένα πολύ καιρό και η τρέχουσα ομάδα είναι η καλύτερη».