Καλαφάτης: «Καμία απολύτως καθυστέρηση για τη Νέα Τούμπα»!

Συντάκτης: Share:

Το ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας υποστήριξε ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

 

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση που να εκκρεμεί. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να είναι στο συρτάρι κάποιου Υπουργού και να καθυστερεί η υπογραφή. Αυτά τα θέματα έχουν τελειώσει εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν φύγει από την κυβέρνηση και τα Υπουργεία. Το θέμα βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Εκεί, το έχει χρεωθεί ένας ανώτατος δικαστικός προκειμένου να το μελετήσει. Όταν εγκριθεί από το ΣτΕ θα οδεύσει προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να υπογραφεί το τελικό Προεδρικό Διάταγμα. Τότε θα μπορέσει να γκρεμιστεί το υπάρχον γήπεδο και να χτιστεί το καινούργιο. Για όσους μιλούν για καθυστερήσεις, μπορούν να απευθυνθούν στον μελετητή του ΠΑΟΚ ή στο ΤΕΕ, ρωτώντας εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στη διαδικασία.

Θα λάβουν την απάντηση ότι πιο γρήγορα δεν μπορούσε να γίνει. Υπάρχει έντονη βούληση από την κυβέρνηση να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες. Συνεργαζόμαστε άριστα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση».