Καλαμάτα κατά Ιωνικού: «Συγγνώμη που δεν χάσαμε!»

Συντάκτης: Share:

Ο Ιωνικός και Καλαμάτα πήραν από ένα βαθμό, καθώς δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) για τα playoffs ανόδου του Β’ ομίλου της Super League 2.

Ωστόσο, υπάρχει και τρίτο ημίχρονο μεταξύ των ομάδων, με την Καλαμάτα να καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσης “παράνομες συμπεριφορές των παραγόντων του Ιωνικού”.

Η ανακοίνωση:

Κύριοι του Ιωνικού μόνο αν χάναμε θα είχαμε αποφύγει αυτές τις άθλιες και παράνομες συμπεριφορές των παραγόντων σας προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και γενικά την αποστολή της ομάδας μας;

Η φιλοξενία δεν είναι αλα καρτ με το αποτέλεσμα και τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι το σπίτι μας για όσο μας παραχωρούνται. Όσα ανεπίτρεπτα έγιναν σε βάρος μας πραγματοποιήθηκαν παρουσία μάλιστα βαθμοφόρου, πιθανόν επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης επιφορτισμένης για την τάξη και ασφάλεια.

H ΠAE Καλαμάτα επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια στη συνέχεια όπως επίσης διαβεβαιώνει ότι η ΠΑΕ Ιωνικός θα έχει άριστη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο στην Καλαμάτα. Κύριοι μη γυρνάτε το ποδόσφαιρο πίσω. Δεν βοηθάει κανέναν!!!