Καρακατσούνης: «Ο Γιατράς από το πουθενά έβριζε την οικογένειά και τα παιδιά μου»!

Συντάκτης: Share:

O Xάρης Καρακατσούνης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο της διαιτησίας, κάνοντας αναφορά στον τρόπο με τον οποίο του μιλήσε ο Μάκης Γιατράς, που έβριζε την οικογένεια και τα παιδιά του Έλληνα ρέφερι!

 

Αναλυτικά όσα είπε στο «e-thessalia»:

Ποιες οι σχέσεις σου με προπονητές και καλαθοσφαιριστές;

«Αυτό θα το κρατώ για πάντα. Υπήρξαν προπονητές όπως οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Γιαννάκης, Γκέρσον, Μπαρτζώκας, Μεσίνα και αρκετοί άλλοι που με σεβάστηκαν εντός και αγωνιστικού χώρου. Δεν θα ξεχάσω τον 2ο τελικό «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ το 2011, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν προκαλέσει επεισόδια. Ο κ. Ομπράντοβιτς με αγκάλιασε στη γραμματεία και μου είπε «αυτοί δεν είναι οπαδοί, είναι κάφροι. Είναι ζούγκλα». Δεν τον ένοιαζε ότι κέρδιζε και έπαιρνε τον τίτλο, αλλά η ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Επίσης παίκτες σαν τον Κακιούζη, τον Χατζή, τον Τόμιτς, τον Τάρλατς, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή με τίμησαν με το παραπάνω.

Από την άλλη πλευρά ήρθαν προπονητές από το πουθενά και μέσα στο γήπεδο έβριζαν την οικογένεια και τα παιδιά μου. Ένας συγκεκριμένος το έκανε δύο φορές, τη μία σε τελικό και την άλλη σε ημιτελικό. Μάλιστα κατέχει και θέση ομοσπονδιακού τεχνικού. Αναφέρομαι στον προπονητή του Προμηθέα Πατρών, Μάκη Γιατρά. Ποτέ στα 22 χρόνια μου στην Α1 δεν συνάντησα τόσο απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά. Ως όφειλα τον απέβαλα και τιμωρήθηκε, όπως συνέβη με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος μετά μου ζήτησε συγνώμη. Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα δεν τηρούνται οι νόμοι, αλλά μόνο οι διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτή η συμπεριφορά θα μου μείνει αξέχαστη».