Κατήγγειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης η Σεβίλλη

Συντάκτης: Share:

Μέσω ανακοίνωσης η Σεβίλλη κατήγγειλε τα όσα ειπώθηκαν στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον των διαιτητών που θα διευθύνουν το προσεχές παιχνίδι.

Η Σεβίλλη προχώρησε στην καταγγελία, μέσω επιστολής προς την Επιτροπή Αγώνων της RFEF, λόγω «της εκστρατείας καταδίωξης και παρενόχλησης προς τον κύριο Ντίαθ ντε Μέρα, που ορίστηκε ως βασικός διαιτητής για τον αυριανό αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλη, καθώς και προς τον Γκονζάλεθ Φουέρτες, τον διαιτητή που ορίστηκε για το VAR, μέσω του Real Madrid TV, του επίσημου τηλεοπτικού καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης».

 

«Η Σεβίλλη επιθυμεί να καταγγείλει επίσημα τα γεγονότα αυτά στα διοικητικά όργανα της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να εκτιμήσουν εάν τα γεγονότα αυτά μπορούν να θεωρηθούν παράβαση των Γενικών Κανονισμών της RFEF ή οποιουδήποτε άλλου ισχύοντος κανονισμού. Ο σύλλογος επιθυμεί επίσης να επαναλάβει την έντονη καταδίκη αυτής της συμπεριφοράς και αυτών των ενορχηστρωμένων εκστρατειών για την υπονόμευση της εικόνας του επαγγέλματος του διαιτητή, προκαλώντας σοβαρή ζημιά στο ισπανικό ποδόσφαιρο και θέτοντας υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα της διοργάνωσης».